Almás forralt bor Calvadosszal

Egy igazán különleges téli ital a hidegben, a hóesést nézve kortyolgatni, midndezt a Kotányitól

Ez a különleges almás forralt bor semmi máshoz nem fogható. Hihetetlenül finom, csábítóan édes és kötelező ital az adventi időszakban – tökéletes választás, ha ünnepi hangulatot csempésznél az otthonodba. Te is imádni fogod, ahogy a forraltbor-fűszerkeverék csodálatos aromája az egész konyhát belengi.

Összetevők 4 fő részére

Elkészítés

  1. Hámozzuk meg és kockázzuk fel az almát, tegyük egy edénybe, öntsük fel 0,5 liter almalével, és adjunk hozzá egy csomag forraltbor-fűszerkeveréket.
  2. Forraljuk fel, és hagyjuk gyöngyözni néhány percig. Adjuk hozzá a vörösbort és a brandyt, és kis lángon melegítsük össze az egészet. Öntsük poharakba, és még melegen fogyasszuk el.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .