Egytál ételek, Tészták

Csöpi Ötvös módra

Ma készítettem először, neve még nincs. Bacon kockát sütöttem és rádobtam csíkokra vágott lapockát.

Amíg sült nokedlit főztem és a főzőlében elkevertem két pörkölt kockát és egy kis borsot. Ebben pároltam puhára a husit. Találtam még a hűtőben egy kis dinsztelt laskagombát és egy darab kolbászt, ezeket is rádobtam. A szaftot pótolgattam a főzőlével 🙂 Isteni lett!

Engedelmetekkel a készítőnk belegyezésével elneveztem. 🙂 Neve után szabadon “Csöpi Ötvös módra”

 

Facebook hozzászólások
Ez is finom!
Paradicsomos húsgombóc főtt krumplival

Gyors, ízletes. Van aki paprikába töltve is szereti. 🙂 Köretként a főt burgonya elkerülhetetlen. Köszönjük Adrienn !    

Kínai makaróni

Kínai makaróni Egy örült pillanat őrült étele. Ha már van wokkod és szereted a kínait, de Bemegyek a konyhába

Olivás spagetti

Andrea újra küldött egy kímélő receptet Ecsédről Hozzávalók: 3-4 csomag olívabogyó (lehet paprikával töltött is), 5-7 dl paradicsom befőzött leve, Bemegyek a konyhába

Egyszerű paprikás krumpli (Lovasberényből)

Gyorsan elkészül, ízletes, magyar Teljesen meg vagyok győződve arról, hogy nem kell különösebben leírni, hogy mi az elkészítési módja. Van Bemegyek a konyhába

Cukkinis bolognai

Hozzávalók ízlés szerint Bolognai tészta ízlés szerint Bolognai alap/sajtszósz 1 db kisebb cukkini ízlés szerint sajt ízlés szerint mozzarella sajt szükség szerint étolaj ízlés szerint koktélparadicsom Elkészítése Bemegyek a konyhába

Bakonyi sertésszelet

Érdemes elkészíteni aki szereti az ízletes, szaftos karajszeleteket. Kihagyhatatlan! A receptvarázs ajánlásával

Húsos tészta hagymával

 A vöröshagymát félbe, majd nem túl vékony szeletekre vágjuk. Egy kevés vajon és olíván nagyon lassan, időnként kevergetve karamellizáljuk.  (adsbygoogle Bemegyek a konyhába

Csilis bab rizzsel

Csilis bab rizzsel Nem szükséges, hogy a receptjével bombázzalak téged, hiszen az étek roppant egyszerű alapanyagokból Bemegyek a konyhába

Vadas marha zsemlegombóccal

Vadast mindenhol főznek, és általában örök vita tárgya az elkészítés módja. Hivatalból, a szakácsok oktató receptjében a leszűrt főzőlevet szokás Bemegyek a konyhába

0 0 vote
Article Rating

Mondj véleményt

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments