Levesek, Sültek

Vasárnapi ebéd (Kőbánya)

Gombaleves /szekfűgombából, ezért csínján bántam a gombával/ pecsenye kacsamáj vegyes/olasz / fűszerrel / vele sült újkrumplival.






A májból többet készítettem. Más körettel, esetleg egy hagymás, paprika és paradicsom szósszal készült alapra téve finom, szaftos ételt kapunk, tetszőleges körettel.
De felhasználhatjuk a maradék májat májkrém készítéséhez. Most finom az újhagyma, apróra vágva, rá az összetört máj, a zsiradék, amiben kisült, ha kell, kicsi fűszerrel feldobni. Vacsorára, puha kenyérrel, de pirítóson is remek! Teát ajánlok hozzá.

Jó étvágyat. Köszönjük  a remek ebédet Máriának

 

Facebook hozzászólások
Ez is finom!
Már csak fél év van hátra Szilveszterig

Lassan elkezdhetünk készülődni a szilveszteri vacsorára. A L'art pour l'art  társulat az ünnepi malac elkészítésében nyújt segítséget és osztja meg Bemegyek a konyhába

Lusta asszony levese (Budapestről)

Senki ne értse félre, szó sincs lustaságról, csak okos megoldásról. 🙂 Akkor az ebéd! Lusta asszony levese/zacskós leves, fűszerezve saját Bemegyek a konyhába

0 0 vote
Article Rating

Mondj véleményt

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments