Hírek

Kevés aggyal nem nehéz nagyon hülyének lenni

Arold Péter

USA remek terep arra, hogy mindenféle hülye gyerekek mindenféle hülyeségeket találjanak ki. Ez nem volt másként azzal a sráccal sem aki kitalálta, hogy 100 óra leforgása alatt 100 ezer kalóriát visz be a szervezetébe, csak hogy megmutassa.

Nyilvánvaló az is, mindezt a közösség csatorna segítségével tegye meg, közvetítve saját rekordkísérletét amihez felállította a maga roppant egyszerű szabályát is.

 

  1. 100 órán belül végeznie kell
  2. Nem tilos folyékony kalóriát bevinni, de minimumra kell törekedni

Ennyi.

A Unilad össze is rakott a youtuber videóiból egy közel 7 perces összefoglalót, amiből látszik, hogy kizárólag édességekkel, csipszekkel, csokival, mogyoróvajjal és cukorkákkal próbálta megdönteni a rekordot.

Az első kajálás során sikerül több mint 16 ezer kalóriát bevinni édességekből, a második étkezésre pedig rengeteg olcsó pizzával és csirkével próbálta tartani a tempót, a végén pedig Pringlesszel zát. Sikerült is elérni a közel 19 ezer kalóriát a második étkezésnél.

Ezzel egy napra ki is ütötte magát, de másnap mindent beleadott, és péksüteményektől kezdve a csokikon át a cukros müzliig mindent magába tolt (nutellával), de itt már “csak” közel 15 ezer kalória fért bele. A következőnél már a 14 ezer sem jött összem de a férfi láthatóan borzasztó állapotba került már a harmadik napra. Elmondása szerint a kihívás 51. órájában már lázzal és szomjúsággal küzdött, és mocskosnak érezte magát amellett, hogy a gyomrával sem volt minden rendben.

A végefelé annyira kikészült, hogy saját bevallása szerint majdnem elment a sürgősségire, mert soha nem fáj még annyira a feje, mint akkor, és rendkívül gyorsan vert a szíve. És még csak a 60. óránál tartott a 100-ból.

Ezért a végén fog egy rakás cukros, nehéz édességet, és egy megaédességet csinál belőlük, mert saját bevallása szerint másként már nem tudta volna megenni. Ez lett végül a hetedik, egyben utolsó étkezése, amivel átlépte a 100 ezrest határt  számolt be erről az agyament kísérletről az index.hu

Facebook hozzászólások
Vagy inkább ezek?
Popey jól tudta. A spenót doppingol!

Arold Péter A Berlini Szabadegyetem kutatói által  elvégzett tanulmány szerint, a spenót doppingol ugyanis egy ekdiszteron nevű vegyületet tartalmaz, ami rajta Bemegyek a konyhába

9. Halmajális – Óhegy park  (Kőbánya) 2019. május 01.  Szerda  10:00 óra

Óhegy park  2019. május 01.  Szerda  10:00 óra 9. Halmajális Kié a legjobb kőbányai halászlé? – halászléfőző verseny Programok a színpadon: 10:00     Ünnepélyes megnyitó Bemegyek a konyhába

Vendégvárás

Sokszor fordul elő, hogy nem várt, mégis kellemes meglepetés ér, amikor megcsörren a telefonod és egy régi ismerős érdeklődik irántad. Bemegyek a konyhába

A bográcsozás ökölszabályai

Ha a jelenleg tomboló grillőrület ellenére (vagy éppen azért) a bográcsozás mellett döntünk, nem árt észben tartani néhány ökölszabályt. A Bemegyek a konyhába

Röszke – Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Verseny

Örömmel értesítjük, hogy idén is (2018. augusztus 3 - 4.) megrendezésre kerül Röszkén a Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Verseny. A főzőverseny Bemegyek a konyhába

Húsvéti sonka főzés

Húsvétkor nem hiányozhat az ünnepi asztalról a főtt sonka, ami akkor lesz igazán omlós és szaftos, ha otthon, saját magunk Bemegyek a konyhába

MINDEN ÍZÉBEN KÜLÖNLEGES A HEGYVIDÉKI SVÁB KONYHA

Ismét büszkék lehetünk a hegyvidéki svábokra. A negyedik alkalommal megrendezett „Sautanz – Sváb Disznótor” gasztroklultúrális eseményről ugyanis ezúttal sem távoztak Bemegyek a konyhába

Kolbásztöltés Komlón

Nyolcadik alkalommal rendeznek szombaton kolbásztöltő fesztivált Komlón, amelyen 110 csapat méri össze tudását a szakmai zsűri előtt - közölte a Bemegyek a konyhába

Őszi Ízkavalkád Fesztivál a Turul parkban

2017. szeptember 22–23–24. (péntek, szombat, vasárnap) Budapest, 18. ker. Turul park Gasztronómiai fesztivál őstermelőkkel, kézművesekkel, színes kulináris programok, játszóházzal, ugrálóvárral, Bemegyek a konyhába

0 0 vote
Article Rating

Mondj véleményt

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments