Hírek

Kevés aggyal nem nehéz nagyon hülyének lenni

Arold Péter

USA remek terep arra, hogy mindenféle hülye gyerekek mindenféle hülyeségeket találjanak ki. Ez nem volt másként azzal a sráccal sem aki kitalálta, hogy 100 óra leforgása alatt 100 ezer kalóriát visz be a szervezetébe, csak hogy megmutassa.

Nyilvánvaló az is, mindezt a közösség csatorna segítségével tegye meg, közvetítve saját rekordkísérletét amihez felállította a maga roppant egyszerű szabályát is.

 

  1. 100 órán belül végeznie kell
  2. Nem tilos folyékony kalóriát bevinni, de minimumra kell törekedni

Ennyi.

A Unilad össze is rakott a youtuber videóiból egy közel 7 perces összefoglalót, amiből látszik, hogy kizárólag édességekkel, csipszekkel, csokival, mogyoróvajjal és cukorkákkal próbálta megdönteni a rekordot.

Az első kajálás során sikerül több mint 16 ezer kalóriát bevinni édességekből, a második étkezésre pedig rengeteg olcsó pizzával és csirkével próbálta tartani a tempót, a végén pedig Pringlesszel zát. Sikerült is elérni a közel 19 ezer kalóriát a második étkezésnél.

Ezzel egy napra ki is ütötte magát, de másnap mindent beleadott, és péksüteményektől kezdve a csokikon át a cukros müzliig mindent magába tolt (nutellával), de itt már “csak” közel 15 ezer kalória fért bele. A következőnél már a 14 ezer sem jött összem de a férfi láthatóan borzasztó állapotba került már a harmadik napra. Elmondása szerint a kihívás 51. órájában már lázzal és szomjúsággal küzdött, és mocskosnak érezte magát amellett, hogy a gyomrával sem volt minden rendben.

A végefelé annyira kikészült, hogy saját bevallása szerint majdnem elment a sürgősségire, mert soha nem fáj még annyira a feje, mint akkor, és rendkívül gyorsan vert a szíve. És még csak a 60. óránál tartott a 100-ból.

Ezért a végén fog egy rakás cukros, nehéz édességet, és egy megaédességet csinál belőlük, mert saját bevallása szerint másként már nem tudta volna megenni. Ez lett végül a hetedik, egyben utolsó étkezése, amivel átlépte a 100 ezrest határt  számolt be erről az agyament kísérletről az index.hu

Facebook hozzászólások
Ha tetszett oszd meg ismerőseidnek
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Mondj véleményt

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés