Veszprém Rozé, Rizling, Jazz Napok

Tíz napon át várja a látogatókat ingyenes programjaival a 13. Rozé, Rizling és Jazz Napok július első felében Veszprémben. A blues, a jazz és a funkzene mellett környékbeli borászatok kínálják italaikat.

    Mészáros Zoltán elmondta, hogy július 7. és 16. között várja vendégeit a megszokott helyszínen, a veszprémi Óváros téren a programsorozat.
    A VeszprémFest kísérőrendezvényeként 2011-ben indult gasztro-kulturális rendezvény a tíz nap alatt harminc koncerttel és harminc borászat kínálatával fogadja a látogatókat. A gasztronómiai kínálatban a hagyományos ételek mellett teret kapnak a helybéli őstermelők finomságai és kézműves ételek is – fűzte hozzá.
   A fesztivál első napján fellép a Soul and Emotion, az Antal Gábor Trio és Szőke Szandra, valamint a Koós-Hutás Áron E.T. Project.     Július 8-án a Gyöngyhalász Latin Zenekar, a Sofi & the Funktazi és a Garami Funky Staff zenél.
    Másnap Lidi és a Fiúk, Szőke Nikoletta valamint a Finucci Bros’ new project: The Twins szórakoztatja a fesztiválközönséget.     Július 10-én a Jazz Nicholson Project, a Good Evening Mr. Blues és a Jumping Matt & His Combo gondoskodik a jó hangulatról.
    Július 11-én a Szakáll Norbert Quartet, az Éliás Gyula Funkustic Quartet, a Gáspár Károly Trió és Gereben Zita áll színpadra.     Július 12-én a SunnyMoon Project, a The Bluesberry Band, áRON és Szakonyi Milán, valamint a GnS Horns fúvósai hallhatók majd.
    Másnap az Uher Bálint Quartet, az Orbay Lilla Quintet és a Ruby Harlem szórakoztatja a közönséget.     Július 14-én az M.C.S. Blues Band, a Fun Thomas Band, és a Biga Live zenél.
    Másnap a Swing-swing, a Funkydoki és Temesi Berci és Barátai koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők.     A fesztivál zárónapján a Renáta & Kónyai Tibor Quartett, a Berki Tamás & Sárik Péter trió, valamint a Németh Kira Smallchestra muzsikál.     Idén a fesztivál borvendége Szlovénia, hat borászat válogatott borait hozzák el Veszprémbe, amelyeket vezetett borkóstolók keretében is megkóstolhatnak majd a látogatók.


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .