Egytál ételek

Hamis disznótoros burgonya és zöldség körettel Lovasberényből

A név a kolbászból adódik és semmi több. Köretként burgonya és friss zöldség.

Hozzávalók:

Kolbász, burgonya, paradicsom, új hagyma a kertből, paprika, sárga dinnye, kígyó uborka, sajt (trappista és karaván) retek és ezer sziget öntet.

Fotó: Arold Péter

Hirdetés




Facebook hozzászólások
Ez is finom!
Lusta asszony levese (Budapestről)

Senki ne értse félre, szó sincs lustaságról, csak okos megoldásról. 🙂 Akkor az ebéd! Lusta asszony levese/zacskós leves, fűszerezve saját Bemegyek a konyhába

Tojásrántotta

Egyszerű tojásrántotta. Persze  belehajítva egy sonka, paradicsom, no meg a szokásos hagyma. Hozzávalók: fentebb írtam. Jót étvágyat a reggelihez! Fotózta Bemegyek a konyhába

Majorannás petrezselymes borsós tokány bulgurral (Ecsédről)

Majorannás petrezselymes borsós tokány bulgurral Hozzávalók (4 személyre): 2-3 szelet füstölt szalonna, 20 dkg bacon szalonna, Bemegyek a konyhába

Csilis bab rizzsel

Csilis bab rizzsel Nem szükséges, hogy a receptjével bombázzalak téged, hiszen az étek roppant egyszerű alapanyagokból Bemegyek a konyhába

Lecsó virslivel (Lovasberény)

Semmi különös. Csak a szokásos. Reggelire is kiváló. Bár az idény egy kicsit későbbre húzódik mint május, (az összetevők ára Bemegyek a konyhába

Tarhonyás hús

Ehhez sem szükséges recept, hiszen egy egyszerű mégis ízletes és igazi nem "éttermi" étel. Köszönjük Katalin  

Paradicsomos húsgombóc főtt krumplival

Gyors, ízletes. Van aki paprikába töltve is szereti. 🙂 Köretként a főt burgonya elkerülhetetlen. Köszönjük Adrienn !    

Kacsamell, répa, lilakaposzta és burgonya

Ma gyorsan szerettem volna ebédet készíteni hogy kiszabadulhassak egy kicsit a levegőre  Kacsamell, répa, lilakaposzta és burgonya. Maradt holnapra is Bemegyek a konyhába

Egyszerű paprikás krumpli (Lovasberényből)

Gyorsan elkészül, ízletes, magyar Teljesen meg vagyok győződve arról, hogy nem kell különösebben leírni, hogy mi az elkészítési módja. Van Bemegyek a konyhába

5 1 vote
Article Rating

Mondj véleményt

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments