Cseresznyés süti

cseresznyés süti

Arold Peter

Amkor még a torták krémtőlteléke vajból, minimális adalékanyagból készült és a piskóta sütemények egyetlen hozzáadott anyaga a Jilk massza volt ami kimondottan könnyűvé varázsolta a tésztát, na akkor volt igazi.

Amikor a cseresznyés süteményt tálcaszámra készítettük és a Pajtás sütő alig győzte, na akkor volt az igazi.

Szerencsére a cseresznyés süti most sem kíván hatalmas tudást, de jó tudni, hogy mi a teendő annak elkerüléséhez, hogy a gyümölcs ne csússzon le az aljára.

Persze nem baj, ha ez megtörténik, ha azonban azt szeretnéd, hogy a piros szemek a tészta tetején díszelegjenek, akkor a lecsepegtetett gyümölcsöt forgasd össze 1 evőkanál liszttel, úgy biztos, nem merül az aljára.

Hogy hogyan készítsd el és milyen alapanyagok kellenek hozzá, elmondja Nektek BOTOS CLAUDIA


Vélemény, hozzászólás?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.