Amkor még a torták krémtőlteléke vajból, minimális adalékanyagból készült és a piskóta sütemények egyetlen hozzáadott anyaga a Jilk massza volt ami kimondottan könnyűvé varázsolta a tésztát, na akkor volt igazi.
Amikor a cseresznyés süteményt tálcaszámra készítettük és a Pajtás sütő alig győzte, na akkor volt az igazi.
Szerencsére a cseresznyés süti most sem kíván hatalmas tudást, de jó tudni, hogy mi a teendő annak elkerüléséhez, hogy a gyümölcs ne csússzon le az aljára.
Persze nem baj, ha ez megtörténik, ha azonban azt szeretnéd, hogy a piros szemek a tészta tetején díszelegjenek, akkor a lecsepegtetett gyümölcsöt forgasd össze 1 evőkanál liszttel, úgy biztos, nem merül az aljára.
Hogy hogyan készítsd el és milyen alapanyagok kellenek hozzá, elmondja Nektek BOTOS CLAUDIA