Vasárnapi ebéd (Kőbánya)

Gombaleves /szekfűgombából, ezért csínján bántam a gombával/ pecsenye kacsamáj vegyes/olasz / fűszerrel / vele sült újkrumplival.
A májból többet készítettem. Más körettel, esetleg egy hagymás, paprika és paradicsom szósszal készült alapra téve finom, szaftos ételt kapunk, tetszőleges körettel.
De felhasználhatjuk a maradék májat májkrém készítéséhez. Most finom az újhagyma, apróra vágva, rá az összetört máj, a zsiradék, amiben kisült, ha kell, kicsi fűszerrel feldobni. Vacsorára, puha kenyérrel, de pirítóson is remek! Teát ajánlok hozzá.

Jó étvágyat. Köszönjük  a remek ebédet Máriának

 

Hirdetés




Facebook hozzászólások
Ha tetszett oszd meg ismerőseidnek
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés